Krosnelė Morso 1442 squirrel

Prekės kodas:
64145421

Konvekcinė, labai efektyvi, antrinio degimo sistema - sudaromas geresnis degimo mišinys, palaikomas švarus degimas, užtikrinamas maksimalus dujų ir kenksmingų dalelių sudeginimas, mechaninis pelenų kratytuvas.

Kaina

1 435,00 €
Yra tiekime
Pristatymas į parduotuvę:Teirautis

Morsø 1442 - klasikinė krosnelė su naujomis degimo technologijomis

Morsø 1442 yra ketinė konvekcinio šidymo krosnelė. Konvekcinis šilumos skleidimas užtikrina greitesnį ir tolygesnį šildymą visoje patalpoje, pasiekiamas aukštesnis komfortiškumas, krosnelė gali stovėti arčiau degių paviršių nei spinduliacinės krosnelės.

Susirūpinimas dėl aplinkos ir noras įgyvendinti savo idėjas, kurios atitiktų griežčiausius pasaulio gamtosauginius reikalavimus, Morsø žymiai pagerino savo krosnelių degimo sistemą. Krosnelėje įrengta papildoma antrinio degimo sistema, kuri tiekia daugiau oro į krosnelės vidų, taip sudaromas geresnis degimo mišinys. Dėl šios degimo technologijos krosnelė 1442 yra labai efektyvi, palaikomas švarus degimas, užtikrinamas maksimalus dujų ir kenksmingų dalelių sudeginimas.

Morsø 1442 modelis - tai universali ketaus krosnelė, kūrenama malkomis ir medienos briketais. Ši maža, tačiau pagal savo dydį galinga krosnelė yra pajėgi apšildyti iki 75 m2 ploto. Tai puikiai tinka nedideliems namams, kotedžams ir panašios paskirties pastatams, kurių šildymo reikalavimai nėra pernelyg dideli. Atsižvelgiant, kad Morso 1442 yra viena mažiausių krosnelių, stiklą turi proporcionaliai didelį. Stiklas, teisingai deginant malkas išlieka švarus dėka stiklo apipūtimo sistemos "airwash".

Šis modelis turi mechaninį pelenų kratytuvą, kuris padeda pelenams pilnai sukristi į pelenų stalčiuką. Pelenų stalčiukas įrengtas atskirai po pakuros dugnu, todėl galima lengvai pašalinti pelenus netgi iš besikūrenančios krosnelės. Krosnelės šonines dalis puošia klasikiniai Morsø voverių motyvai.

Specifikacija
Energijos klasėA+
Šilumos atidavimasOru, Konvekcinis
KurasMediena
ApdailaDažyta
SpalvaJuoda
DurelėsVarstomos
StiklasPlokščias
Apšildomas plotas45-75 kv. m.
Galios diapazonas3-5 kW
Nominali galia5 kW
Efektyvumas83%
Antrinis degimasYra
Neperstojamas kūrenimasGalimas
Pelenų talpaYra
PakuraVermikulito
Pakuros plotis31 cm
Išmetamųjų dūmų vidutinė temp.218 °C
CO emisija prie 13 % deg.0,08%
Dūmtraukio jungties skersmuo120 mm
Dūmų sklendėNėra
Potis435 mm
Gylis438 mm
Aukštis715 mm
Svoris80 kg
GamintojasMorso
Gamintojo šalisDanija
Garantija10 metų
Parašykite savo atsiliepimą
Jūsų atsiliepimas apie:Krosnelė Morso 1442 squirrel
Įvertinimas
2010 UAB Flaminta. Visos teisės saugomos.