Krosnelė Morso 1412

Prekės kodas:
64141921

Pagaminta iš kokybiško ketaus, labai efektyvi, antrinio degimo sistema - sudaromas geresnis degimo mišinys, palaikomas švarus degimas, užtikrinamas maksimalus dujų ir kenksmingų dalelių sudeginimas, mechaninis pelenų kratytuvas.

Kaina

1 254,00 €
Yra tiekime
Pristatymas į parduotuvę:Turime

Skandinaviška ketaus krosnelė Morsø 1412 - klasikinis dizainas ir naujos technologijos

Susirūpinimas dėl aplinkos ir noras įgyvendinti savo idėjas, kurios atitiktų griežčiausius pasaulio gamtosauginius reikalavimus, Morsø žymiai pagerino savo krosnelių degimo sistemą. Krosnelėje įrengta papildoma antrinio degimo sistema, kuri tiekia daugiau oro į krosnelės vidų, taip sudaromas geresnis degimo mišinys. Dėl šios degimo technologijos krosnelė 1412 yra labai efektyvi, palaikomas švarus degimas, užtikrinamas maksimalus dujų ir kenksmingų dalelių sudeginimas.

Morsø 1412 modelis - tai universali Skandinaviška ketinė krosnelė, kūrenama malkomis ir medienos briketais. Ši maža, tačiau pagal savo dydį galinga krosnelė yra pajėgi apšildyti iki 75 m2 ploto. Tai puikiai tinka nedideliems namams, kotedžams ir panašios paskirties pastatams, kurių šildymo reikalavimai nėra pernelyg dideli. Atsižvelgiant, kad Morsø 1412 yra viena mažiausių krosnelių, stiklą turi proporcionaliai didelį. Stiklas, teisingai deginant malkas išlieka švarus dėka stiklo apipūtimo sistemos "airwash".

Šis modelis turi mechaninį pelenų kratytuvą, kuris padeda pelenams pilnai sukristi į pelenų stalčiuką. Pelenų stalčiukas įrengtas atskirai po pakuros dugnu, todėl galima lengvai pašalinti pelenus netgi iš besikūrenančios krosnelės. Krosnelės šonines dalis puošia klasikiniai Morsø voverių motyvai.

Specifikacija
Energijos klasėA+
Šilumos atidavimasOru, Spinduliacinis
KurasMediena
ApdailaDažyta
SpalvaJuoda
DurelėsVarstomos
StiklasPlokščias
Apšildomas plotas45-75 kv. m.
Galios diapazonas3-5 kW
Nominali galia5 kW
Efektyvumas83%
Antrinis degimasYra
Neperstojamas kūrenimasGalimas
Pelenų talpaYra
PakuraVermikulito
Pakuros plotis31 cm
Išmetamųjų dūmų vidutinė temp.218 °C
CO emisija prie 13 % deg.0,08%
Dūmtraukio jungties skersmuo120 mm
Dūmų sklendėNėra
Potis388 mm
Gylis368 mm
Aukštis703 mm
Svoris70 kg
GamintojasMorso
Gamintojo šalisDanija
Garantija10 metų
Parašykite savo atsiliepimą
Jūsų atsiliepimas apie:Krosnelė Morso 1412
Įvertinimas
2010 UAB Flaminta. Visos teisės saugomos.