Židinio kapsulė KFD Eco iLine 5172

Prekės kodas:
KFDEiLINE5172
Įvertinimas:
100% of 100

Vidutinės galios židinys (kapsulė) su antriniu degimu. 4 cm šamoto pakura, du deflektoriai, lauko oro jungtis. Švaresnis stiklas, mažesnės malkų sąnaudos, itin patvarus. Dviejų sluoksnių konstrukcija garantuoja saugų ir ilgametį ugniakuro veikimą, netgi jei židinys kūrenamas be perstojo.

Kaina

Įprasta kaina 1 840,00 €
Akcija 1 400,00 €
Yra tiekime
Pristatymas į parduotuvę:Teirautis

Židiniai Eco iLine 5172

Kuriant šį vidutinio dydžio ir galingumo dvisluoksnį židinį (kapsulę) buvo panaudotos patvariausios prieinamos medžiagos, nauji modernūs sprendimai ir pažangiausios technologijos židinių srityje. Tvirta dvisluoksnė konstrukcija (plieninis korpusas ir šamotinė pakuros iškloja) garantuoja saugų ugniakuro veikimą netgi jei židinys kūrenamas be perstojo. Ilgametį veikimą užtikrina medžiagos iš kurių gaminami šie židiniai. Dėl šių gamintojo sprendimų ECO iLINE modelių linija yra vertinama židinių specialistų ir atitinka aukščiausius vartotojų lūkesčius - KFD židiniai tampa unikaliais tarp konkurentų.

ECO iLINE židinių kapsulės turi visas šiuolaikines šildymo įrangos ypatybes. Jos tinkamos įvairių dydžių patalpoms šildyti dėl plataus galingumo diapazono (nuo 6 kW iki 19 kW, priklausomai nuo modelio). Šios kapsulės yra idealus sprendimas šildyti gyvenamuosius ir atostogų namus.

ECO iLINE - puiki išeitis žmonėms, kurie ieško gero dizaino, aukštos kokybės ir kainos santykio.

PAŽANGIAUSIA KFD STIKLO APIPŪTIMO SISTEMA

Šioje kapsulėje įrengta ketvirtos kartos viršutinė ir apatinė stiklo apipūtimo sistemos, stiklo švarumo palaikymui. ECO iLINE vienintelės turi papildomą stiklo apipūtimo sistemą apačioje. Maksimaliam švarumui palaikyti oras kaitinamas, temperatūra siekia iki 500 °C. Visuose KFD ugniakuruose naudojamas tik patentuotas Japoniškas keramikinis stiklas atlaikantis 800 °C.

4 CM STORIO ŠAMOTO PAKUROS

Šamotas - tai laiko patikrinta medžiaga, pasižyminti dideliu atsparumu aukštoms temperatūroms ir ugnies poveikiui. Šamotas dėl savo ilgaamžiškumo plačiai naudojamas pramoninėse aukštakrosnėse ir kituose aukštų temperatūrų įrenginiuose. Tai puiki šilumą akumuliuojanti medžiaga, kuri šiluma skleidžia pasibaigus malkų degimui. ECO iLINE kapsulių pakurų šamotą galite rinktis iš trijų atspalvių: natūraliai gelsvos, rudos ir juodos.

Šamoto spalvos

AUKŠTAS EFEKTYVUMAS

Medienos sudeginimas ECO iLINE ugniakuruose yra išskirtinai efektyvus. 80 % siekiantį efektyvumą garantuoja ypatinga dviejų deflektorių konstrukcija prailginanti dujų cirkuliacijos kelia nuo pakuros iki patekimo į kaminą, bei moderni dvigubo degimo sistema. Šių technologijų dėka pasiektas didesnis šilumos energijos kiekis iš to paties medienos kiekio.

UNIVERSALUS DIZAINAS

ECO iLINE sukurti pagal naujausias dizaino tendencijas – siauras durų rėmelis leidžia mėgautis didesniu liepsnos vaizdu, subtilios linijos, jokių nereikalingų dekoravimų. Paprastas kapsulių dizainas leidžia suprojektuoti modernius ir stilizuotus židinius.

Eco iLine linija

ECO iLINE - ŠIUOLAIKINĖS DVIGUBO DEGIMO SISTEMOS

  • Dvisluoksnės židinio kapsulės skirtos efektyviam patalpų šildymui
  • Platus šildymo galios diapazonas, pritaikytas įvairių dydžių patalpoms šildyti
  • Įrengta moderni dvigubo degimo sistema, kuri užtikrina didesnį šildymo efektyvumą
  • Patogus eksploatavimas
  • Platus kapsulių plokščiais ir kampiniais stiklais pasirinkimas suteikia neribotas židinių dizaino projektavimo galimybes
  • Universalus dizainas puikiai tinka moderniems ir tradiciniems interjerams
  • Siauro rėmelio ir didelio stiklo ploto dėka, pasiektas maksimaliai didelis liepsnos vaizdas

ŽIDINIAI ECO ILINE - Pranašumai

Saugumas ir ilgaamžiškumas

SAUGUMAS IR ILGAAMŽIŠKUMAS
Tvirta ECO iLINE dviejų sluoksnių konstrukcija (plieninis korpusas ir pakuros išklojų sluoksnis) garantuoja saugų ir ilgametį ugniakuro veikimą, netgi jei židinys kūrenamas be perstojo. Korpusas pagamintas iš plieno, kuris turi mažą išsiplėtimo koeficientą, sustiprintas presuotomis standumo briaunomis. Itin patvari pakura pagaminta iš aukštos kokybės 4 cm storio šamoto, kuris atsparus labai aukštoms temperatūroms, žarijų kaitrai ir turi geras šilumos akumuliacijos savybes - šiluma skleidžiama kai ugnis jau užgesusi. Techninės priežiūros atvejams visos pakuros dalys lengvai demontuojamos per atvertas dureles.

Antrinis degimas ir ekologija

ANTRINIS DEGIMAS IR EKOLOGIJA
ECO iLINE modeliuose įrengta moderni dvigubo degimo sistema. Geresniam degimo mišiniui sudaryti, oras paduodamas specialias kanalais pro skylutes pakuros kampuose. Kanaluose oras gerokai įkaitinamas. Kuro dalis, kuri įprastose kapsulėse išmetama per kaminą yra sudegimama. Šios technologijos dėka, židiniai su ECO iLINE kapsulėmis yra pranašesni, o deginimas ekonomiškesnis bei ekologiškesnis.

Aukštesnis efektyvumas

DIDESNIS ŠILDYMO EFEKTYVUMAS
Speciali dviejų deflektorių konstrukcija daro ilgesnį išmetamųjų dujų kelią, pasiekiamas aukštesnis kapsulės efektyvumas (gaunama daugiau šilumos sudeginant tą patį medienos kiekį), bei kūrenimas tampa ekologiškesnis. Deflektoriai yra pagaminti iš nerūdijančio, karščiui atsparaus plieno.

Vandens šilumokaitis ir aušinimo spiralė

VANDENS ŠILUMOKAITIS IR AUŠINIMO SPIRALĖ
EX modeliuose centrinio šildymo ir karšto vandens sistemų vanduo yra kaitinamas šilumokaityje. Šilumokaičio įrengimas viršutinėje kapsulės dalyje šilumos atgavimą į vandenį daro efektyvesnį, tuo pat metu namas efektyviai šildomas oriniu (konvekciniu) būdu. Aušinimo gyvatukas (spiralė) perkaitimo atveju aušina šilumokaičio viduje esantį vandenį. Tai leidžia ECO iLINE kapsules jungti į uždarą šildymo sistemą.

Maksimalus ugnies vaizdas

MAKSIMALUS UGNIES VAIZDAS
Dėka estetinio ir beveik nematomo durų rėmelio židiniai su kapsulėmis ECO iLINE akcentuoja tai, kad svarbiausia - ugnis. Didelis stiklo plotas palyginti su fasado plotu leidžia matyti daugiau ugnies. Idealus ugnies vaizdas gaunamas dėka pirolizės ir tinkamo oro cirkuliacijos poveikio derinio kapsulės viduje.

Degimo kontrolė

DEGIMO KONTROLĖ
Pirminio ir antrinio oro srautų reguliavimas leidžia kontroliuoti liepsnos intensyvumą ir degimo greitį (galingumą). Reguliavimas atliekamas vienu reguliatoriumi ir sklende. Šio ištobulinimo dėka ECO iLINE dega ekonomiškai ir ilgai.

Lauko oro jungtis

LAUKO ORO JUNGTIS
Kapsulėse įrengta tiesioginio lauko oro padavimo sistema. Visas pirminis, antrinis ir tretinis oras degimui imamas iš lauko oro jungties. Patalpos oras degimui nenaudojamas visiškai. Tai svarbu šiuolaikiniams itin sandariems ir pasyviems namams.

Užraktas

PRECIZIŠKAS UŽRAKTAS
Durelės užrakinamos viršutiniu ir apatiniu užraktu su patogia rankena. Vyriai leidžia tiksliai reguliuoti durų atidarymą.

Reguliuojamos kojelės

REGULIUOJAMOS KOJELĖS
Paprastas ir patogus kojelių aukščio reguliavimas leidžia tiksliai išlyginti židinį montavimo metu.

Dūmų sklendė

DŪMŲ SKLENDĖ
Dūmų sklendė padeda sumažinti trauką kamine (standartinėje komplektacijoje nėra, užsakoma už papildomą mokestį. EX modeliuose sklendės nėra). Tam, kad būtu saugiau, įrengtas užraktas neleidžiantis atidaryti durelių kuomet sklendė yra uždaryta. Techninės priežiūros operacijoms numatyta sklendės išmontavimo galimybė iš pakuros vidaus.

KFD iLine privalumai
Specifikacija
Energijos klasėA
ModelisEco iLine 5172
Pritaikyta pasyviesiems namamsTaip
Šilumos atidavimasOru
KurasMediena
Neperstojamas kūrenimasGalimas
Pilnos pakuros įkrovimasGalimas
Kūrenimas atidarytomis durelėmisNegalimas
DurelėsVarstomos
StiklasPlokščias
Papildomas stiklo apipūtimas apačiojeYra
Apdailos rėmelis komplekteYra
Antrinis degimasYra
Lauko oro jungties skersmuo150 mm
Dūmų sklendėYra
Pelenų talpaNėra
Apdailos rėmelio plotis718 mm
Apdailos rėmelio aukštis515 mm
Korpuso gylis458 mm
Galios diapazonas7-17 kW
Nominali galia14 kW
Efektyvumas79,1 %
Energetinio efektyvumo indeksas106,0 [EEI]
PakuraŠamoto
Maksimalus kuro drėgnumas20%
Maksimalus malkos ilgis55 cm
Išmetamųjų dūmų vidutinė temp.263 °C
CO emisija1140 mg/m3
CO emisija prie 13 % deg.0,0915 %
Kietųjų dalelių emisija prie 13% deguonies30,5 mg/Nm3
Organinių dujinių junginių emisija prie 13% deg.110 mg/Nm3
Azoto oksidų emisija prie 13 % deguonies139,5 mg/Nm3
Išmetamųjų dujų srautas11,55 g/s
Dūmtraukio jungties skersmuo190/200 mm
Minimali kamino trauka12 Pa
Svoris164 kg
GamintojasKFD
Gamintojo šalisLenkija
Garantija5 metai
Parašykite savo atsiliepimą
Jūsų atsiliepimas apie:Židinio kapsulė KFD Eco iLine 5172
Įvertinimas
2010 UAB Flaminta. Visos teisės saugomos.